Kunstgras accessoires - Kunstgras-grastapijt.nl
Producten Informatie en contact

Accessoires

Kunstgras accessoires

Voor het leggen van kunstgras, zijn de juiste kunstgras accessoires onmisbaar.Alle toebehoren die je nodig hebt voor het leggen van een grastapijt, hebben wij op deze pagina op een rijtje gezet. Voor de meeste van de bestellingen die wij verwerken geldt: vandaag voor 12:00 besteld is morgen in huis. Met Kunstgras-grastapijt kun je dus altijd snel aan de slag en dat mét laagste prijs garantie.

Kunstgras leggen wordt een koud kunstje

Ook bij het plaatsen van kunstgras, is een goede voorbereiding het halve werk. Bij het leggen van kunstgras is de belangrijkste vraag waar het kunstgras moet komen te liggen en met welk doel het wordt geplaatst. Bij het leggen van kunstgras op een balkon of dakterras spelen andere dingen een rol dat bij het plaatsen van kunstgras in de tuin. Houd hier rekening mee met het bestellen van de juiste kunstgras accessoires. Wij geven graag kort uitleg over ons assortiment en de toepassingen van het kunstgras toebehoor.

Ons assortiment aan kunstgras producten

Bij Kunstgras-grastapijt vind je alles wat je nodig hebt voor het plaatsen van een mooi stuk kunstgras waar je zo lang mogelijk plezier van hebt. Zo kun je bij ons terecht voor een drukverdeeldoek, kunstgras nadentape, kunstgras lijm en kunstgras tape of een drainagemat. Ook kunstgras haken, haakmesjes, zelfklevende lijmband en kunstgrasreiniger vind je natuurlijk hier. Wij hebben zelfs valdempende ondergronden voor rondom speeltoestellen. Deze valdempende platen zorgen dat het risico op letsel wordt verkleind. Als het kunstgras eenmaal mooi ligt, wil je er natuurlijk zo lang mogelijk plezier aan beleven. Om de levensduur van je kunstgras te verlengen, adviseren wij het gebruik van instrooizand.

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Aflopend
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Aflopend

De juiste kunstgras accessoires kiezen

Welke kunstgras toebehoren je zou moeten gebruiken hangt erg af van de kunstgras ondergrond. Als je kunstgras gaat leggen op een zandondergrond, is een drukverdeeldoek nodig. Een drukverdelend doek verkleint de kans op onkruid en zorgt voor meer stabiliteit en een betere drukverdeling. Bij een betonondergrond is een drukverdeeldoek niet nodig, wel raden wij aan om voor een goede afwatering een drainagemat te gebruiken.

Een kunstgras drainagemat zorgt ook meteen voor valdemping, ideaal als je van plan bent om een speelgelegenheid te creëren voor kinderen. Ook de safepad, een rubberen tegel ofwel valdempingsplaat, vind je hier. Dit is een getest en gecertificeerd product dat voldoet aan door de overheid vastgestelde eisen. Het is altijd raadzaam om de randen van het kunstgras stevig vast te zetten met kunstgras haken om opkrullen te voorkomen en ervoor te zorgen dat het kunstgras goed blijft liggen. Voor het beste resultaat, kun je het beste om de strekkende meter een kunstgras haak plaatsen.

Kunstgras accessoires betellen

Veilig en snel kunstgras producten bestellen doe je hier. Kun je iets niet vinden of heb je vragen over de toepassing van kunstgras benodigdheden? Neem dan gerust contact met ons op, ons deskundige team staat voor je klaar. Bij ons kun je veilig online kunstgras accessoires bestellen en je profiteert van een snelle levering. Voor de meeste van onze bestellingen geldt: vandaag voor 12 uur besteld, morgen geleverd.