Kunstgras - Advies aan huis
Producten Informatie en contact

Advies aan huis

Kunstgras kopen doet u niet zomaar, daar wilt u zich eerst rustig over laten informeren. En hoe doet u dat beter dan met een uitgebreid kunstgras advies aan huis? Onze medewerkers komen graag bij u langs om u te verder te helpen met de productkeuze, het opmeten én het legproces. Als het nodig is nemen ze u dit legproces zelfs geheel uit handen! 

Thuis de stalen bekijken

Als onze medewerkers bij u komen voor een kunstgras advies aan huis, nemen ze meteen grote stalen mee van al onze kunstgrassoorten. Zo kunt u op uw eigen locatie bekijken welke kunstgrassoorten het beste in uw tuin passen. Dat maakt de keuze een stuk makkelijker dan zo vanaf een plaatje op de website. Bovendien weet u op deze manier zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan! U kunt natuurlijk ook eerst zelf gratis stalen aanvragen.

Persoonlijk advies

Tijdens het kunstgrasadvies aan huis voorzien onze medewerkers u meteen van een persoonlijk advies. Zij zitten al jarenlang in het vak en weten vaak precies wat u in uw situatie nodig heeft. Bovendien kunnen zij u alles vertellen over het legproces en het latere onderhoud van uw kunstgras. 

Extra legservice

Wilt u het installatiewerk liever uitbesteden? Geen probleem! Naast ons advies aan huis bieden wij namelijk ook een professionele legservice. Onze medewerkers komen dan op een afgesproken tijdstip bij u langs om het aangeschafte kunstgras voor u te leggen. Zo heeft u nergens meer omkijken naar!

Wilt u graag dat één van onze medewerkers bij u langs komt? Neem direct contact op via +31(0)383375332, vul ons contactformulier in, of stuur een e-mail naar info@gjfloors.nl. Dan zorgen wij ervoor dat onze adviseur zo snel mogelijk bij u langs komt!