Kunstgras voor Beurs & Evenement | Kunstgras-grastapijt
Producten Informatie en contact

Kunstgras | Beurzen & Evenementen

Op zoek naar kunstgras voor Beurzen en Evenementen

Opvallen? Kunstgras voor beurzen en evenementen zorgt voor een beurstand die op en positieve manier in het oog springt. Bij Kunstgras-grastapijt vind je altijd wel een kunstgras tapijt dat bij je bedrijf, je wensen en de stand past. Wij zijn dé specialist inzake alles wat verschillende soorten kunstgras aangaat en bieden hoge kwaliteit kunstgras voor een scherpe prijs. Voor de meeste van onze bestellingen geldt: vandaag voor 12 uur besteld = morgen geleverd.

Ons assortiment kunstgras

Kunstgras voor beurzen en evenementen geeft jouw beursvloer net dat beetje extra. Ons kunstgras voldoet aan de hoogste huidige eisen en is brandvertragend. En wie dacht dat kunstgras alleen groen kan zijn heeft ons assortiment kunstgras nog niet gezien! Wij hebben hoogwaardig kunstgras in allerlei kleuren van de regenboog. Zo vind je altijd wel kunstgras dat past bij je bedrijfslogo. Op zoek naar een elegant kunstgras? Met zwart kunstgras, bordeaux rood kunstgras en donkerblauw kunstgras, creëer je in een handomdraai een luxe uitstraling. Allemaal verkrijgbaar bij kunstgras-grastapijt.nl.

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Aflopend
per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Aflopend

Brandveilig?

Afhankelijk van het evenement en het type locatie zijn er meerdere soorten kunstgras in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Wij hebben tevens kunstgrasproducten die brandvertragend zijn. Deze kwaliteiten zijn door officiële instanties getest en hebben een speciaal brandcertificaat.

De ideale aankleding van je evenement

Een opvallende beursstand trekt meer bezoekers aan dan een 13  in een dozijn stand. Ook blijft een bezoek aan een mooie beurstand met een verrassende aankleding beter hangen bij je bezoekers. Op het zachte kunstgras zullen je bezoekers zich zeker ook zo thuis voelen dat ze graag wat langer blijven hangen. Kunstgras voor beurzen is een investering die zich zeker zal uitbetalen. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten kunstgras voor beurzen en evenementen. Of je nu wilt gaan voor een natuurlijke uitstraling of voor een kunstgras beursvloer die past bij je bedrijfslogo; het kan allemaal.

Voordelen van kunstgras

Kunstgras is dus een prima alternatief voor de standaard beursvloer. Bovendien heeft ons kunstgras een lange levensduur en is het zeer onderhoudsvriendelijk. Het is eenvoudig te leggen en na de beurs of je evenement, neem je je kunstgras beursvloer zo weer mee. Ons kunstgras voor evenementen en beurzen is kleurvast en slijt amper. Je beursvloer zal dus niet verbleken en in topconditie blijven!

Kunstgras voor beurs en evenementen bestellen

Als je van je stand een ware eye-cather wilt maken en kunstgras als beursvloer wilt bestellen, moet je bij kunstgras-grastapijt zijn! De meeste kunstgras vloeren die wij leveren zijn van Nederlands fabricaat. Wij hebben tevens een professionele en betaalbare legservice. Natuurlijk snappen wij dat je je kunstgras beursvloer eigenlijk het liefst ziet, alvorens hem te bestellen. Daarom is het mogelijk om vrijblijvend en gratis kunstgras stalen te bestellen. Onze klantenservice staat voor je klaar met deskundig advies en denkt graag met je mee.