Kunstgras kopen
Producten Informatie en contact

Kunstgras kopen

Kunstgras kopen bij GJ Floors

Waarom zou ik kunstgras kopen?

Wanneer u kiest voor kunstgras, kiest voor een stuk gemak in uw tuin. Geen wekelijks onderhoud en geen stress vanwege onkruid en gele plekken. Dat maakt kunstgras de perfecte oplossing voor harde werkers die wel van een grasmat houden, maar geen tijd hebben voor het onderhoud ervan. Daarnaast zorgt kunstgras voor een prachtige luxe uitstraling in uw tuin. Stelt u zich uw tuin maar eens voor met zo’n perfect, vlekkeloos grastapijt. Pure ontspanning gegarandeerd. Het mooie is dat een kunstgrasmat ook nog eens 15 jaar mee gaat. Uiteindelijk is dit dus nog goedkoper dan natuurlijk gras, want u hoeft kunstgras niet te bemesten en te maaien.

Waar kan ik zoal kunstgras kopen?

Er zijn veel kunstgrasaanbieders op de markt, variërend van professionele sportkunstgrasaanbieders tot budgetaanbieders en online leveranciers. Dat betekent dat u keuze heeft uit zeer uiteenlopende verkoopadressen. GJ Floors is misschien wel één van de meest bijzondere adressen. Bij ons koopt u online, maar profiteert u van de service van offline kopen. Wij zijn namelijk een écht bedrijf, met échte medewerkers en écht verstand van zaken. En dat merkt u meteen. GJ Floors is daarnaast eigenlijk een groothandel voor kunstgras, maar omdat GJ Floors ook kunstgras verkoopt aan particulieren profiteert u dus extreem lage prijzen. Als u elders kunstgras koopt, is dit al snel 40 tot 60% duurder. 

Kunstgras in de tuin

Kan ik kunstgras kopen zonder een persoonlijk advies?

Stelt u zich eens voor, u heeft kunstgras gevonden bij een online aanbieder, laten we voor gemak GJ Floors als voorbeeld nemen. U heeft de afbeeldingen op de website bekeken en bent enthousiast over het kunstgras. Is het dan verstandig om het kunstgras meteen te bestellen? Het antwoord is ja en nee. In veel gevallen kunt u de gok wagen, vooral wanneer u zelf over veel voorkennis beschikt. Wanneer u echter nog nooit eerder kunstgras heef aangeschaft, is het verstandig om eerst even contact op te nemen met onze verkoopafdeling. Een telefonisch advies van onze medewerkers is immers nooit verspilde tijd. Mocht u er dan écht niet uitkomen dan kunnen wij u altijd nog ons ‘advies aan huis’ aanbieden.

Daarnaast is het ook mogelijk het kunstgras te kopen aan het bedrijf. GJ Floors beschikt over een sfeervolle showtuin, waar u het kunstgras op grote oppervlaktes kunt zien liggen. Of u nou kunstgras wilt kopen met een natuurlijke uitstraling of misschien liever kleurenkunstgras het ligt allemaal voor u uitgestald. Als u overgaat tot aankoop van het kunstgras wordt dit ter plekke voor u klaargemaakt en kunt u dit eenvoudig meenemen. Zo bespaard u ook nog eens verzendkosten!

 Waar wacht u nog op? Neem direct contact op via +31 (0)383375332 of info@gjfloors.nl zodat u binnenkort kan genieten van een altijd groene grasmat!