Kunstgras voetbalveld
Producten Informatie en contact

Kunstgras voor voetbal, áltijd spelen op een onberispelijk voetbalveld!

Kunstgras Voetbalveld

Kunstgras voor voetbal heeft een belangrijk pluspunt. Met een kunstgras voetbalveld kunnen uw teams namelijk elk moment van het jaar spelen op een perfecte grasmat. Dat is niet alleen praktisch, maar levert op termijn ook financiële voordelen op. Over de financiën hoeft u zich sowieso geen zorgen te maken. Bij GJ Floors leveren we namelijk de hoogste kwaliteiten tegen de laagste prijzen. En de aanleg van u kunstgras voetbalveld? Dat regelt ons legteam voor u!

Wat zijn de voordelen van een kunstgras voetbalveld?

Kunstgras is een aantrekkelijk alternatief voor het natuurlijke voetbalveld. Allereerst biedt het belangrijke voordelen als het gaat om rendement. Spelers kunnen ieder moment van het jaar trainen en wedstrijden spelen onder de beste omstandigheden. Dat levert ook een groot voordeel op voor de club. Het veld is minder gevoelig voor invloeden van buitenaf en kan uren achter elkaar door verschillende teams bespeeld worden. Dat zorgt voor een grotere capaciteit en de mogelijkheid om het ledenbestand flink uit te breiden. Meer leden zorgen op hun beurt voor extra inkomsten en een groter budget om te kunnen investeren in de toekomst.

 

Ondergrond voetbalveld

 

 

Hoe wordt een kunstgrasveld gelegd?

Misschien speelt u met de gedachte om het kunstgras voetbalveld zelf te leggen. Dat heeft één belangrijk voordeel: zo bespaart u  namelijk op de kosten van een ingehuurd legteam. Het heeft echter ook een aantal serieuze nadelen: het leggen van een voetbalveld is niet hetzelfde als het leggen van een stukje kunstgras in uw privétuin. Het voetbalveld moet jarenlang intensief bespeeld worden en om dat te kunnen garanderen moet u over heel wat kennis en ervaring beschikken. Ons professionele legteam komt daarom graag bij u langs om het kunstgras voetbalveld vakkundig te instaleren. Zij weten precies welke ondergrond u nodig heeft en waar mogelijke gebuiksrisico’s liggen. Zo kunt u nog vele jaren van uw kunstgras voetbalveld profiteren!

 

Compleet voetbalveld kunstgras

Hoe zit het met de kosten?

De aanschaf van een kunstgras voetbalveld brengt als vanzelfsprekend ook kosten met zich mee. Dankzij de super scherpe kunstgrasprijzen van GJ Floors kunt u echter flink op deze aanschafkosten besparen. Bovendien verdient de investering zich na een aantal jaren al snel terug. U bespaart immers op het onderhoud van uw bestaande grasmat en u heeft een hoger rendement waardoor uw club er financieel gezien beter voor komt te staan!