Kunstgras voor Sport & Spel | Kunstgras-grastapijt
Producten Informatie en contact

Kunstgras Sport & Spel

Hoogwaardig kunstgras voor Sport & Spel

Kunstgras voor sport & spel is niet zomaar kunstgras. Kunstgras voor sportvelden moet aan zeer specifieke eisen voldoen. Ook is sportkunstgras voor iedere sport weer anders. Bij GJ Floors kun je terecht voor alle soorten sport kunstgras. Wij zijn dé kunstgras specialist en hebben het beste sport kunstgras in allerlei verschillende soorten, maten en varianten. Uiteraard voor een scherpe prijs en altijd met deskundig gratis advies. Ontdek het zelf!

Soorten sport kunstgras

Iedere sport vraagt om een andere type kunstgras. Dat snappen wij bij GJ Floors als geen ander. Een voetbal rolt anders dan een golfbal, daardoor is een andere kwaliteit kunstgras nodig. De vezellengte, vezeldikte en dichtheid (het aantal grassprieten) spelen hierbij een belangrijke rol. Bij ons vind je geschikt kunstgras voor voetbal, hockey kunstgras, kunstgras voor golf, kunstgras voor tennis, kunstgras voor multisport en natuurlijk kunstgras voor fitness of crossfit.

Voetbal Tennis Golf Hockey

Fitness kunstgras Multisport kunstgras

Voordelen van sport kunstgras

Het leggen van kunstgras voor sportvelden heeft vele voordelen. Het gebruiken van kunstgras in de sport is onderhoudsvriendelijk. Kunstgras hoeft niet gemaaid te worden. Sport kunstgras verzorg je door het met regelmaat te borstelen, doordat de grasmat meer wordt belast moet dit iets vaker dan bij bijvoorbeeld kunstgras in de achtertuin. Verder is kunstgras voor sport & spel het hele jaar door goed bespeelbaar.

Kunstgras voor sport is een egale ondergrond en kan tegen een stootje. Ook heeft een kunstgras sportveld een hoge speelcapaciteit; er kan ieder seizoen op gespeeld worden. Een ander groot voordeel van kunstgras voor sportvelden is dat je het veld nooit opnieuw hoeft te belijnen. De lijnen zijn wit of in een kleur naar keuze verwerkt in het speelveld.

Onderzoek naar sport kunstgras

Het gebruik van kunstgras voor sportvelden is absoluut veilig. Sinds de opkomst van kunstgras voor sport en spel zijn er meerdere onderzoeken naar het spel op deze ondergrond geweest. Onderzoek op een kunstgras voetbalveld heeft aangetoond dat het spelen op kunstgras niet anders is dan op natuurgras. Door middel van speciale camera’s en sensoren is er gekeken naar verschillende factoren als balbezit, het assistpercentage en meer. De voetbaltechnische data liet geen aantoonbaar verschil zien tussen het spel op kunstgras en gewoon gras. Ook is er bewezen dat een kunstgrasveld minder blessures oplevert in vergelijking met een natuurgras voetbalveld.

Sport kunstgras kopen

Als je er over nadenkt sport kunstgras te kopen, ben je bij GJ Floors aan het juiste adres. Wij hebben voor iedere sportieve activiteit een passend nepgras. Wij snappen dat het kopen van sport kunstgras niet iets is dat je zomaar even doet. Als het eenmaal ligt moet het wel goed zijn. Daarom kun je bij GJ Floors gratis sport kunstgras stalen bestellen. Ook staat onze deskundige klantenservice altijd voor je klaar met vrijblijvend advies.

Je kunt met al je vragen bij ons terecht, neem dus gerust contact met ons op. Overigens leveren we je sport kunstgras altijd snel, voor de meeste bestellingen geldt, voor 12:00 besteld is morgen in huis! Je bent ook altijd welkom in Genemuiden om jouw kunstgras voor sport op te halen.