Kunstgras voor in de tuin - Kunstgras-grastapijt.nl
Producten Informatie en contact

Kunstgras | Tuin, Balkon & Terras

Ben je op zoek naar kunstgras voor in de voortuin of kunstgras voor in je achtertuin? Kijk dan zeker even verder bij GJ Floors. Met kunstgras haal je het beste uit je tuin en kun je zorgeloos genieten van een onderhoudsvrije tuin. Bij Kunstgras-grastapijt vind je het beste kunstgras voor in je tuin met de beste service. Wij geven advies aan huis en in veel gevallen betekent voor 12:00 besteld, morgen in huis!

Kunstgras in de tuin

Kunstgras is uitermate geschikt om te leggen in de tuin. Met kunstgras in je tuin, geniet je altijd van een mooi gazon, extra vrije tijd én is het gras altijd groen. Kunstgras is uitermate geschikt voor zowel voortuin als achtertuin. Al ons kunstgras is UV-bestendig en verkrijgbaar in verschillende dichtheden. Hoe hoger de dichtheid, hoe natuurlijker het kunstgras eruit ziet. Er zit altijd wel mooi kunstgras tussen dat het beste bij jouw tuin en jouw wensen aansluit. Vind je het lastig om zelf te bepalen welk kunstgras dat moet zijn? Wij geven je graag gratis tuinadvies.

per pagina
Aflopend
per pagina
Aflopend

Voordelen van kunstgras

Kunstgras is duurzaam. De hoge kwaliteit kunstgras die wij leveren is de ideale aanvulling op je tuin, waarvan je jarenlang plezier hebt. Een kunstgazon is onderhoudsarm, wat betekent dat je meer tijd over houdt om van je mooie tuin te genieten. Geen tot weinig moeite doen en nooit meer kale plekken in je gras, hoe heerlijk is dat? Er wordt geen water meer verspild en bemesten is niet meer nodig. Kunstgras is een milieuvriendelijke keuze, waarmee je ook nog eens tijd en geld bespaart. Met een kunstgrastapijt heb je het hele jaar een mooi en groen gazon. Je creëert een strakke tuin met een gazon dat niet is te onderscheiden van echt gras. En dat zonder maaien, randjes knippen, sproeien en je zorgen maken om te veel of te weinig zon. Ook kan een zwembadje of speelhuis probleemloos blijven staan. Lees hier meer over kunstgras onderhouden.

Soorten kunstgras

De prijs van kunstgras maar ook de kwaliteit van het kunstgras hangt af van de hoogte en het aantal sprieten (vezels), alsmede van het type vezel dat gebruikt is. In onze webshop kun je alle kanten op; of je nu op zoek bent naar een goedkoop grastapijt of specifiek kindvriendelijk en zacht kunstgras. Ook als je jouw gras graag net een beetje groener hebt ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben ook 100% recyclebaar kunstgras. Jouw beste koop kunstgras vind je hier!

We’re on a roll

Wij leveren alles omtrent jouw grastapijt voor buiten. Wij leveren naast kunstgras op rol ook allerlei kunstgras accessoires zoals:

- zelfklevend lijmband
- Instrooizand
- Snijmesjes
- Kunstgraspen (u-haak)
- Drukverdeeldoek
- Overige toebehoren

Veel meer dan alleen een rol grastapijt dus!

Ook kunstgras voor sport en spel vind je trouwens in onze webshop. Dus ook als je kunstgras zoekt voor een voetbalveld of een kunstgras tennisbaan wilt bouwen, ben je aan het juiste adres bij Kunstgras-grastapijt. Op zoek naar het goedkoopste kunstgras voor je tuin? Kijk dan zeker even verder op onze site en vergeet onze kunstgras outlet niet, hier vind je namelijk de mooiste kunstgras aanbiedingen. Zo heb je voor een prikkie jouw kunstgazon liggen.

Het mooiste kunstgras met de beste service

Het beste kunstgras voor je tuin en het goedkoopste kunstgras voor je tuin, vind je op deze pagina. Kunstgras bestellen doe je dus in onze online shop of kom langs in onze winkel. Wil je weten wat de verschillen zijn tussen de soorten kunstgras en wat het beste bij jouw tuin past? Vraag onze gratis kunstgras stalen aan! Ook hebben wij een legservice als je je kunstgras wilt laten leggen. Kunstgras-grastapijt is dé kunstgras specialist en we staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden.